Sunday, 30 October 2016

De'Xandra Inspired Perfume

Assalamualaikum dan salam sejahtera :-)

De'Xandra ialah EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original.

Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan jika wangiannya serasi dengan si pemakai ia tahan sehingga 1 ke 2 hari pada pakaian.

Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA. Dengan pengalaman selama 5 tahun dalam dunia perfumes, kami membantu menyediakan perfumes dengan jenama yang TERKENAL DAN LARIS di pasaran.

✔ READY STOCK
✔ 35ml , EDP
✔ Boleh di bawa solat
✔ Produk bumiputra (halal)
✔ Tahan Lama (lebih dari 8 jam)
✔ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan / travel perfumes)
✔ Pati Original & Alkohol First Grade
✔ Setanding Produk Antarabangsa
✔ Haruman terkenal (TOP perfume)
✔ Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
✔ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia

Harga pasaran :: (SM) RM 65 sahaja (SS) RM 70 sahaja
Postage :: (SM) RM 7 (SS) RM 10

Nak order boleh email admiregreen@hotmail.com atau whatsapp +60168364706
























Hugo Boss Bottled by Hugo Boss

Armani Code by Giorgio Armani

Polo Red by Ralph Lauren

Dunhill Desire Red by Alfred Dunhill

Bleu De Chanel by Chanel

Pour Homme Extreme by Bvlgari

Acqua Di Gio by Giorgio Armani

1 Million by Paco Rabbane

212 VIP by Carolina Herrera

Polo Black by Ralph Lauren

Allure Homme Sport by Chanel

Terima kasih sudi baca.

Wednesday, 21 October 2015

Tadika untuk baby Izul

Assalamualaikum dan salam sejahtera :-)

Aku dah survey dua tadika untuk baby Izul tahun depan (2016).
Kedua-dua tadika menepati piawaian aku.
~ Islamic teaching
~ Nursery on evening
~ Berdekatan dengan rumah
Tapi kami belum decide lagi nak hantar kat tadika yang mana.
Kena pertimbangkan baik-baik.
Sebab aku nak baby Izul bersekolah di sana sehingga ke usia 6 tahun.
Jadi kena pilih yang sebaiknya.
Mudah-mudahan pilihan kami adalah terbaik untuk baby Izul.

credit:: newyorker.tumblr.com
Terima kasih sudi baca.

Tuesday, 20 October 2015

Zalora Voucher Code

Assalamualaikum dan salam sejahtera :-)

Untuk kalian yang suka membeli-belah.
Bolehlah check website Zalora.
Online shop yang mempunyai ratusan jenama di bawah satu bumbung.
Dua gambar di bawah adalah antara koleksi baju Zalora yang aku beli.

credit:: Zalora

credit:: Zalora

Dan banyak lagi yang aku tak ter-save gambarnya.
Untuk pembeli pertama yang membeli di Zalora, kalian boleh mendapatkan diskaun 15%.
Tapi dengan syarat kalian tak lupa masukkan kod berikut " ZBAPhTG ".
Jom, mari membeli-membelah di Zalora :D
Jangan terlupa masukkan kod " ZBAPhTG " untuk diskaun 15%.
Dah dua kali ingatkan. Tak tahu nak khabar macam mana lagi kalau kalian lupa juga.
hahahaha :P

Terima kasih sudi baca.