Wednesday, August 20, 2014

7th Anniversary Sale Ladies Fashion

Assalamualaikum dan salam sejahtera :-)

Butik online shopping yang menawarkan baju-baju ladies dengan harga berpatutan.
Jangan lupa jenguk https://www.facebook.com/LadiesFashionTrading.
Sekarang ada sale yang boleh buat korang rambang mata.
Aku share coz aku pun baru je "terbeli" 8 helai. hahaha
Share di blog supaya korang pun "terbeli" sama, tidaklah aku sorang-sorang ;-)

Syarat-syarat pembelian ::

(1)Like Ladies Fashion Trading Pages, share SALE banner TO PUBLIC

(2)Email to ladieswebsite@yahoo.com or pm to facebook pages inbox for order
Tittle “ I shared already”
Let me know Code(color--option 1,option 2)
because stock limited, FB stock status is not accurate.

(3)Minimum purchase 2 items

(4) If purchase RM200(peninsula), RM250(Sabah & Sarawak) Free postage.

(5) Sale Period: 18 August----18 September 2014
Link ke album sale ::

rm5
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.503478689684462.120018.207674955931505&type=3

rm15
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.524472740918390.122869.207674955931505&type=3

rm25
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.592804010751929.1073741837.207674955931505&type=3

rm35
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.300900069942326.80531.207674955931505&type=3



Bye.
Take care.

p/s:: tiada mood nak update. update ini pun jadilah. hehehe


Friday, July 25, 2014

Kisah kami berdua

Assalamualaikum dan salam sejahtera :-)

Apa khabar?
Hari ini dah jumaat terakhir dalam bulan Ramadhan!
Tak tahu tahun depan sempatkah bertemu bulan Ramadhan? :-(
Alhamdulillah, mampu berpuasa walaupun aku masih menyusukan baby Izul.
Alhamdulillah, still boleh pump EBM untuk baby Izul. Rezeki baby Izul.
Walaupun tak banyak tapi aku tahu ianya mencukupi untuk baby Izul :-D


Persiapan raya korang macam mana?
Aku, tahun ini biasa-biasa saja.
Anak-anak aku dahulukan persiapan mereka.
Baju melayu, baju jalan, kasut raya dah dibelikan.
Untuk mama mereka dah ada. Tapi baju jalan-jalan, kasut, handbag takde ;-P
Tengoklah hujung minggu nanti kalau larat turun untuk beli barang diri sendiri plak.
Kalau tak larat, pakai je apa yang ada. Bukan kemana pun. hehehe


Kuih raya aku tahun ini takde kuih tunjuk-tunjuk.
Aku berjaya uli dan buat kuih raya sendiri.
Dan dibantu adik untuk membentuk corak ;-)
Gembira hati aku. Mak mesti bangga. hahahaha :-P
Sebab tahun-tahun sebelum ini, mak yang uli semua.
Aku dan adik-adik tukang bentuk. hehehe
Kuih raya aku setakat ini : semperit susu, biskut cornflakes, biskut kelapa versi bulat, biskut kelapa versi tekap-tekap, batang buruk.
Cukuplah 5 jenis. Ini pun tengah rancang nak tambah biskut koko plak.
Tengoklah nanti esok ataupun malam ini kalau kerajinan datang, bolehlah menguli biskut koko.


Ok. Tak tahu nak cerita apa dah.
Sampai sini je lah.
Buat pembaca blog aku, aku ucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin. Salam Kosong Kosong".
Hati-hati di jalan raya dan dimana-mana kalian berada :-)




Bye.
Take care.


Friday, June 27, 2014

Missing you

Assalamualaikum dan salam sejahtera :-)

Sorry blog.
Lama biarkan kau menyepi.
Tanpa dijenguk-jenguk.
Maafkanlah tuan mu.

Sedetik masa telah berlalu tanpa sedar.
Esok baby Izul genap 18 bulan.
Alhamdulillah, masih dipinjamkan-Nya.
Bulan Ramadhan juga bakal tiba.

Aku berazam untuk puasa penuh tahun ini. Insya Allah. Amin
Semoga masalah yang aku hadapi pada tahun lalu tidak terjadi lagi pada tahun ini.
Doakan ya.
Terima kasih.



Bye.
Take care.