Monday, 16 May 2011

Demam baca novel romance :P

السلام عليكم & Hi :)

OMG. Napa lar aq tetiba je demam nak baca novel romance nie.
Cuti weekend tue aq dapat habis baca 3 novel. But aq tak nak review lagi. Coz aq nak tunggu 1 novel nie habis dulu. So, assume hari rabu nie baru review romance novel.

By the way, tak semua novel romance tue bikin geli-geli. Kekadang ada satu part tue yang buat aq emotional sampai nangis T_Tskkk.
Dan mengakibatkan aq malu dengan diri aq nie yang baca romance novel pun boleh nangis :P
Dan ada juga part tue yang buat aq ketawa terbahak-bahak sampai jiran sebelah rumah boleh dengar dan siap tanya aq tengok movie apa? Padahal aq baca novel bha. Malunya aq :P
Dan ada juga part yang buat aq release dalam hidup nie kadang ada benda yang kita perlu luahkan dan ianya lebih baik untuk kita luahkan daripada pendam saja. hehehe

Hujung minggu sangat fun. Memain ngan mak sambil ejek-ejek adik-adik yang lain. Pun boleh mendatangkan fun yang sangat-sangat lar fun :P
Baby shaukat makin aktif. Kadang tak boleh tahan dengan dia :P
Ada je benda dia nak kacau. Lepas tue masukkan dalam mulut dia.
My remote control tv pun jadi mangsa oleh dia. Sudah lar pecah dia hentak lagi. Aduina. Bertambah pecah jadinya. Nasib baik aq bungkus dengan plastik kalau tak berterabur di lantai:)


:: Baby shaukat yang terlalu comel untuk dimarah ::


Baby adalah semakin mencabar. Dia semakin bijak berkata-kata hingga membuat mulut aq terkedu.
Bila nak marah boleh plak dia marah aq balik.
Dan kekadang aq termaki dia marah aq balik juga.
Dan dia suka ketawakan aq.
Tapi paling aq suka bila dia tentang habis-habisan projek untuk menggunting rambut aq.
Katanya aq cantik kalau berambut panjang :D
Sungguh aq terharu siap kembang2 mengalahkan belon udara panas.
Dan kadang aq mengugutnya dengan ingin menggunting rambut semata-mata nak dengar dia puji aq :P
Sampai begitu sekali aq kemaruk dengan pujian anak teruna aq nie. hehehe


:: Anak teruna aq ::


Owh. Esok adalah cuti sempena Wesak Day = Hari Buddha.
Jadi plan esok adalah nak tengok wayang dengan baby dan adik lelaki aq.
Dan harap semuanya berjalan lancar.
Cuti esok sila manfaatkan dengan aktiviti yang fun ya. Aq juga ingin menambah aktivit fun aq.


Terima kasih.

2 comments:

  1. cmne leh smp demam2 baca novel ni?
    msti feeling lbh ni ihiks..

    ReplyDelete

Thank you for your visit. Please leave a comment, so I know you stopped by! :)

♥ Blog Disclaimer

Blog Disclaimer
Take note. This blog, Memories Are Forever♥, is a personal blog, written and edited by me {Rinah}.
All views, emotions, thoughts or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner.
Comments are welcome but the blog owner is not responsible for the content in comments.
Any questions about this blog, feel free to contact me at admiregreen (at) hotmail (dot) com.