Thursday, 21 April 2011

IDK how to name the title

السلام عليكم & Hi :)

Today aq sepatutnya return buku p library dah.
Tapi aq tak bawa buku coz tadi pagi awal keluar gi temankan my Auntie berurusan.
Nak juga aq bawa buku-buku tue. Tapi berat sangat.
So, balik nie aq terpaksa balik rumah then turun KK balik.
Nak suruh my siblings hantar. Tapi tak tahu kalau dorang nak ke?

Hari nie baby punya school ada aktiviti Tabikarama.
Aq tak pergi coz baby tak terpilih untuk join :(
Tapi baby pergi juga lar untuk beri sokongan pada rakan sekelas dia.
Memula tue aq tak nak bagi dia pergi. Tapi mak suruh je dia pergi daripada memain kat rumah sensorang. Bagus pergi tengok aktiviti tue. Aq ikutkan je lar mak aq.
Minta tolong my sista Ain + baby Shaukat untuk temankan baby ^_^

Plan nak p Telupid jumpa hubs maybe cancel.
Coz rasa tak cukup plak 3 hari je kat sana.
Tapi lama dah tak jumpa hubs :(
Baby pun balik2 sebut je nak jumpa hubs.
Ya Allah tolong lar hamba-Mu nie.
Tak tahu camne nak buat keputusan T_Tskkk


:: baby n hubs ::


Barang yang aq order online dah sampai kemarin. Pepagi aq dah gi pejabat pos.
Tapi pos laju belum hantar barang lagi. Kalau tunggu alamat aq lewatlah gi kerja.
So, minta tolong adik lelaki aq ambil bila sampai.
Tapi my adik nie lebih utamakan kawan dia daripada sista dia.
Lambat2 lagi dia pergi. Dia datang pejabat pos dah tutup.
Tapi dia tak call bagitahu aq dia tak sempat ambil.

Balik dari kerja. Aq semangat lar nie nak tengok hasil shoppink online aq.
Sekali takde plak. Baru dia gtaw dia tak sempat ambil.
Geram sangat2 kat dia. Sampai nangis :P
Lepas tue sms hubs suruh call aq. Hubs call.
Aq meluahkan segala ketidakpuashati aq sambil nangis2 lagi :P
Aq pun tak tahu lar kalau hubs faham ke butir bicara aq.
Tahu lar kalau menangis nie suara pun jadi lain dah :P
Lepas dah luahkan dengan hubs baru hati nie senang. 
Dah berhenti nangis dah. hehehe

Adakah aq keterlaluan? -Ya kot-


:: muka sediy + nangis ::

Tapi tadi pagi. Mak kesayangan aq pujuk aq dengan tawarkan diri nak gi ambil.
Sayang sangat kat my mak. hehehe
Caya lar mak. Mak juga lar harapan aq. So, sekarang aq tak sediy2 dah.
hehehe
Entry rojak yang entah apa-apa.


P/S ~ entry mengada-ada.


Terima kasih.





4 comments:

  1. singgah di sini smbil baca n3...

    singgah2 la disini
    dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hi Rinah, how you doin'? Nice pic of hubby and kid.
    You just stay easy and have a pleasant Sunday.
    Keep well.
    Lee.

    ReplyDelete
  3. @akutetapaku.com
    Terima kasih singgah.

    Insya Allah akan singgah bila ada kelapangan :)

    ReplyDelete
  4. @Uncle Lee
    I'm fine Uncle Lee. Thank you for your compliment :)
    My weekend is fabulous. I hope you have a plesant weekend also Uncle Lee.

    ReplyDelete

Thank you for your visit. Please leave a comment, so I know you stopped by! :)

♥ Blog Disclaimer

Blog Disclaimer
Take note. This blog, Memories Are Forever♥, is a personal blog, written and edited by me {Rinah}.
All views, emotions, thoughts or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner.
Comments are welcome but the blog owner is not responsible for the content in comments.
Any questions about this blog, feel free to contact me at admiregreen (at) hotmail (dot) com.